GS'li hurda koltuk peşinde

GS'li hurda koltuk peşinde

Ali Sami Yen Stadı'nın eski koltukları ve maketi satışa çıkıyor. Yataş'ın yeniden tasarlayacağı koltuklar için taraftar sıraya girdi

Galatasaray fanatikleri Ali Sami Yen Stadı'nın hatırasını canlı tutmak için önümüzdeki günlerde satışa çıkarılacak koltukların ve maketinin peşine düştü. Galatasaray Store'larda satışa çıkarılan atkı, saat, bileklik, çantanın yok sattığını belirten Galatasaray Pazarlama Genel Müdürü Hakan Aydınol, önümüzdeki günlerde satışa çıkaracakları stadın koltukları ve maketi için şimdiden yoğun bir talep aldıklarını ve telefonların kilitlendiğini açıkladı.

Kâr amacımız yok
Koltuklarının, kapalı-açık tribün koltukları ve numaralı tribün koltukları olarak iki farklı fiyattan satılacağını açıklayan Aydınol, fiyatların ürünlerin tasarımları bittikten sonra belli olacağını söyledi.

Ali Sami Yen Stadı'nın koltuklarının satışı için Galasataray, Yataş ile işbirliğine gitti. Koltukların evlerde ve ofislerde kullanılabilecek şekillerde tasarlanacağını belirten Aydınol, fiyatları kâr oranınının minimumda tutarak belirleyeceklerini kaydetti. Aydınol, “Koltukların üretimi ve lojistiği zahmetli ve maliyetli bir iş. Gelir olarak bir şey hedeflemiyoruz. Amacımız taraftar için nostaljiyi yaratmak” açıklamasını yaptı. Aydınol, stadın maketlerinin ise önümüzdeki günlerde GS Store dışında birçok noktada satışa sunulacağını söyledi.
radikal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.