GİB Vergi Denetmeni Alacak

GİB Vergi Denetmeni Alacak

GİB, KPSS sınavında 75 ve üzerinde puan alan adaylar arasında Vergi Denetmeni Yardımcısı alacak..

Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, KPSS sınavında 75 ve üzerinde puan alan adaylar arasında yapacağı sınavla 500 Vergi Denetmeni Yardımcısı alacak. Başvuru sayısının 2 bin 500'ün üzerinde olması halinde Gelir İdaresi Başkanlığı, başvuru yapanlar arasında KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilk 2 bin 500 adayı giriş sınavına alacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, azami atama yapılabilecek 500 boş kadro için sınavla vergi denetmen yardımcısı alınacak. ÖSYM tarafından 28-29 Haziran 2008 ve 27-28 Haziran tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavı'nda (KPSS) 75 ve daha yüksek puan almış olma şartı arayacak olan Gelir İdaresi Başkanlığı, sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların sayısının 2 bin 500 kişiden fazla olması halinde, puanı en yüksek olan adaydan başlamak üzere ilk 2 bin 500 adayı giriş sınavına alacak. Eşit puan almış olmaları nedeniyle 2 bin 500'üncü sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde bu adayların tümü sınava çağrılacak.

-SINAV BAŞVRUSU POSTAYLA VEYA ŞAHSEN YAPILACAK-

Sınav başvuruları, 10-21 Ağustos tarihleri arasında “Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı Eğitim Merkezi'ne şahsen veya postayla “Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı'na şahsen yapılabilecek..

aktifhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.