Gazili Profesöre Amerika’dan ödül

Gazili Profesöre Amerika’dan ödül

Prof. Dr. Tengilimoğlu'na Sağlık Turizminde Türkiye'nin Pazarlama Stratejisi Ne olmalı? konulu bildiriyle “Sağlık Hizmetleri Pazarlaması” alanında en iyi bildiri ödülünü aldı.


GAZİ Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Dilaver Tengilimoğlu, ABD'nin Oklahoma City kentinde Federation of Business Disciplines (FBD) tarafından düzenlenen kongrede “Sağlık Hizmetleri Pazarlaması” alanında en iyi bildiri ödülünü aldı.

Oklahoma City'de düzenlendi

Prof. Dr. Tengilimoğlu ve Hacettepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık İdaresi Bölümü Araştırma Görevlisi Pınar Yalçın Balçık, hazırladıkları “Sağlık Turizminde Türkiye'nin Pazarlama Stratejisi Ne olmalı?” konulu bildiriyle 25-28 Şubat tarihleri arasında ABD'nin Oklahoma City düzenlenen kongreye katıldı. Çalışma, “Sağlık Hizmetleri Pazarlaması” alanında en iyi bildiri ödülünü aldı.

Almanya başı çekiyor

Prof. Dr. Tengilimoğlu, Türkiye'ye yurt dışından hastaların özellikle yaz aylarında geldiğini ve şikayetlerinin genellikle solunum yolları, ortopedi, göz, kadın hastalıkları ve kardiyolojik rahatsızlıklar olduğunu söyledi. Bu hastaların başını Almanların çektiğini ifade eden Tengilimoğlu, yabancıların tedavi için Türkiye'yi seçmesinin nedenlerini, “fiyat ve iklim koşullarının yanı sıra sağlık hizmetlerinin kalitesi ve bekleme sırasının olmaması” diye sıraladı.

Hürriyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.