-“eTÜRKİYE” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE KAVUŞUYOR

-“eTÜRKİYE” ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE KAVUŞUYOR

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Bilişim Vakfı tarafından (TBV) bu yıl 6.'sı düzenlenen “eTürkiye (eTR) Ödülleri ve Kongresi”, 2 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirilecek.

TÜSİAD ve TBV işbirliğiyle 2003 yılında, “Bilgi Toplumu ve eTürkiye” kavramlarını gerçekleştirmek amacıyla düzenlenmeye başlanan “eTürkiye (eTR) Ödülleri” bu yıl 6. kez sahiplerini bulacak.
Bilgi toplumuna dönüşüm sürecinin en önemli kavramlarından biri olan eDevlet uygulamalarının yaygınlaşması hedefiyle, “Kamudan Kamuya eHizmetler”, “Kamudan İş Dünyasına eHizmetler” ve “Kamudan Vatandaşa eHizmetler” kategorilerinde düzenlenen yarışmaların kazananları, 2 Aralık'ta düzenlenecek kongrede ödüllerine kavuşacak.
Kongre, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Erken, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TBV yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ'ın açılış konuşmaları ile başlayacak. Konusunda uzman yabancı konukların da ağırlanacağı kongrede, Gelecekte Bilişimin Yeri, Türkiye'ye Yansımaları”, “eDevlet Yolunda eBelediye Kıyaslama Çalışması”, “Türkiye'de Mobil Devlet” başlıkları masaya yatırılavcak.
Kongre, Ödül töreninin ardından sona erecek. (ANKA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.