ETUCE'den Türk Eğitim-Sen'e Ziyaret

ETUCE'den Türk Eğitim-Sen'e Ziyaret

ETUCE’DEN SENDİKAMIZA ZİYARET

Avrupa Eğitim Sendikaları Komitesi (ETUCE) Avrupa Direktörü Martin Romer ve Azerbaycan Tahsil İşçileri Azad Hemkarlar İttifakı Genel Başkan Yardımcısı Humbat Naghıyev Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk’u ziyaret etti.

Genel Merkez Yönetim Kurulu’nun da katıldığı görüşmede, eğitim ve çalışma hayatında yaşanan sorunlar ele alındı. Türkiye’deki eğitim sisteminin mercek altına alındığı görüşmede, ikili ilişkilerin geliştirilmesinin ve işbirliğinin önemine dikkat çekildi.

Türk Eğitim-Sen’in Eğitim Enternasyoneli’ne (EI) üyelik süreciyle ilgili bilgilendirmenin de yapıldığı ziyarette; sendikamızın Eğitim Enternasyoneli’ne üyeliğinin, Türkiye’nin üye ülkeler nezdinde daha iyi tanıtımına ve eğitimdeki birikim ve tecrübelerin paylaşılmasına vesile olacağı konusunda görüş birliğine varıldı.

Ayrıca ETUCE Avrupa Direktörü Martin Romer, 26-28 Eylül 2013 tarihinde Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de düzenlenecek olan Orta ve Doğu Avrupa Yuvarlak Masa Toplantısına Türk Eğitim-Sen’in gözlemci olarak katılması için davette bulundu. Genel Başkan İsmail Koncuk da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ETUCE Avrupa Direktörü Romer’in davetini de kabul eden Koncuk, Azerbaycan’da yapılacak toplantıya Türk Eğitim-Sen’in katılacağını ifade etti.

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.