Eskişehir Lider Öğretmenim Semineri Beğeni Topladı

Eskişehir Lider Öğretmenim Semineri Beğeni Topladı

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve EYUDER işbirliği ile 9-13 Eylül tarihleri arasında il merkezinde "Lider Öğretmenim" semineri, Odunpazarı ve Tepebaşı İlçelerinden yaklaşık 300 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Programda; Prof. Dr. Ayhan AYDIN, Prof. Dr. Esmahan AĞAOĞLU, Prof. Dr. Nilüfer ÖZABACI, Doç. Dr. Necati CEMALOĞLU, Yrd. Doç. Dr Bahadır ERİŞTİ, Dr. Canan MADENOĞLU ve Dr. Şengül UYSAL Eğitim Psikolojisi, Sınıf Yönetimi, İletişim, Ölçme ve Değerlendirme konularında seminer vermiştir.

         Değerlendirme oturumunda öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Arif DEDE´ye memnuniyetlerini bildirip, bu tür programların sürekliliğinin sağlanması konusundaki taleplerini belirttiler.

         Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Arif DEDE, programda adı geçen Öğretim Üyelerine teşekkür ederek plaketlerini takdim etti. Kapanış konuşmasında da eğitimcilere kişisel gelişimleri yönündeki taleplerini gerçekleştirmek için her türlü işbirliğine hazır olduklarını bildirdi ve katılımcı öğretmenlere teşekkürlerini sundu.

 

SeminerSeminerSeminerSeminerSeminerSeminerSeminer

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.