Eski AKP'li vekilden ilginç iddia

Eski AKP'li vekilden ilginç iddia

MHP'ye geçen eski AKP'li vekil Özcan'dan ilginç iddia

AKP'den istifa ettikten sonra geçtiğimiz günlerde MHP'ye katılan Ankara Milletvekili Mehmet Zekai Özcan, "AK Parti'de BDP ile gizli koalisyon içerisinde olan milletvekilleri var" dedi.

MHP'ye katılan Ankara Milletvekili Mehmet Zekai Özcan ilk ziyaretini MHP Polatlı Teşkilatı'na yaptı. Polatlı'da ilginç açıklamalarda bulunan Özcan, Başbakan Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu miting meydanlarında sadece dedikodu üretmekle suçladı. Özcan şöyle konuştu:

"Kılıçdaroğlu ve başbakan milletin gündemini ilgilendirmeyen konulara değiniyorlar. Bunlar milletin umurunda bile değil. Havuzlu villalarının büyüklüğü kimi ilgilendiriyor? Boylarının kaç santim olduğu kimi ilgilendiriyor? Bunların soyları sopları kimi ilgilendiriyor? Ülkenin gündeminin değişmesi kimin değirmenine su taşıyor? Türkiye ekonomik olarak büyük sıkıntıda. Gelişmekte olan ülkeler yüzde 17 büyüyor, biz küçülüyoruz."

Son 6 ayda açılım politikaları ve etnik ayrımcılık üzerinden siyaset yapıldığını söyleyen Özcan, AKP'deyken, bu ayrışmayı istemediğini defalarca dile getirdiğini kaydetti. Özcan, AKP'de BDP ile gizli koalisyon içerisinde olan milletvekilleri olduğunu belirterek AKP'deki milletvekillerini "Ayrışmaya sıcak bakanlar, siyasi çıkarları uğruna siyaset yapanlar, sayısı çok az olan ve bu siyaset anlayışından rahatsız olan ama düzeleceğini umut eden milletvekilleri" şeklinde üçe ayırdı.

Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.