Erken seçim iddiasına yanıt

Erken seçim iddiasına yanıt

Kuzey Afrika gezisinden dönen Başbakan Erdoğan, AK Parti MKYK’yı bugün İstanbul’da topladı.

Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik , bugün medyaya yansıyan 'Erken seçim' iddialarını yalanda.ı
 
''Erken seçim iddiası mesnetsiz."
 
Kuzey Afrika temaslarını tamamlayarak Türkiye'ye dönen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partinin en üst düzey karar organı olan Merkez Karar Yönetim Kurulu’nu (MKYK) toplantıya çağırdı.
 
AK Parti İl Başkanlığı’nda saat 13.00'te başlayan ve yaklaşık 5 saat süren toplantıda 12 gündür devam eden Gezi Parkı eylemleri de masaya yatırıldı.
 
'ERKEN SEÇİM İDDİASI MESNETSİZ'
 
Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, şunları söyledi:
 
''Bir gerçeği sizinle paylaşmak isterim. Bazı basın yayın organlarında erken seçim iddiası var. Bu iddianın tamamen mesnetsiz, tamamen gereksiz, asparagas demeyeceğim ama hayal mahsulü olan bir iddia olduğunu ifade etmek isterim. Evet, önümüzde bir seçim var, o da malumunuz Mart 2014'tedir. Mart sonunda mahalli idareler seçimleri yapılacaktır.Daha sonra Ağustos ayında insanımız, ülkemiz Cumhurbaşkanı'nı seçecektir, 2015 Haziran ayında da genel milletvekili seçimi yapılacaktır. Artık Türkiye'de istikrar var, Türkiye'de siyasi istikrar var, AK Parti ile belirsizlikler ortadan kalkmıştır. Seçimlerin zamanında yapıldığı ve mutlaka zamanında yapılması gereken bir dönemdeyiz."
 
internethaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.