Erdoğanlar 'Meksika dalgası'nda!

Erdoğanlar 'Meksika dalgası'nda!

Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Rusya'yı da yenen 12 dev adama Erdoğan ailesi tribünden Meksika dalgasıyla destek verdi.

Rusya'yı 65-56 yenen Milliler 2'de 2 yaptı. Başbakan, eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye ile birlikte tribünde Meksika dalgasına katıldı.Ankara Spor Salonu'ndaki maça giderek 12 Dev Adam'a destek veren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, zafer sonrası büyük sevinç yaşadı.

Soyunma odasına inerek oyuncuları tebrik eden Başbakan, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Maçı değerlendiren Erdoğan, “Pota altı mücadelelerde kayıplarımız oldu. O kayıplarımızı da sayıya çevirseydik, herhalde çok daha farklı kazanırdık” dedi. Seyirci faktörüne de dikkat çeken Başbakan, “10 bin kişilik salon tıklım tıklım doluydu. İstanbul'a gittiğimizde 16 bin kişilik salonun da tıklım tıklım dolduğunu göreceğiz. İstanbul'daki maçları da izleyeceğim” diye konuştu.

Başbakan Tayyip Erdoğan, “En çok hangi oyuncuyu beğendiniz?” sorusuna ise “Milli Takım oyuncularının hepsi iyiydi. Hidayet başta sayı yapamadığı için demoralize oldu ama sayı yapmaya başlayınca da gerçek Hidayet'i gördük. Ondan dolayı ayrıcamutlu oldum” cevabını verdi.


Radikal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.