Eğitimde Fark Yaratan Okulumuz: Türkan Yamantürk

Eğitimde Fark Yaratan Okulumuz: Türkan Yamantürk

Eğitimde Fark Yaratan Okulumuz: Türkan Yamantürk

Eğitimde Fark Yaratan okullarımızı ve uygulamalarını kamuoyunu ile paylaşmak istiyoruz. Böylece iyi örneklerin, diğer okullarımız tarafından da örnek alınarak yaygınlaşması sağlanacaktır.

 Çankaya İlçesinin gözde okullarından Türkan Yamantürk İlkokulu, devlet okulu olarak yaptıkları çalışmalarla adından söz ettiriyor. İstenilirse devlet okullarının özel okulları geride bırakabileceğini görüyoruz.

Bu okulumuz; gerek eğitim-öğretimde,  gerekse birey olarak davranış kazandırmada yapmış olduğu yeniliklerle; farklı düşünen,  yepyeni bakış açılarına sahip çocuklar yetiştirerek geleceğe en büyük yatırımı yapıyor.

İlkokul çağının çocukları, yaşları gereği görsel algılara çok daha yatkındırlar. İşte bu nedenle okul koridorları görsel materyallerle desteklenerek;  öğrencilerin baktığını görmesi, gördüğünü sorgulaması ve anlamlandırdıklarını uygulaması suretiyle eğitimine farklı bir boyut kazandırmıştır.

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor; Eğitimdeki bu farklı yaklaşımların farkındalık oluşturmasını ve diğer okullarımıza da örnek teşkil etmesini temenni ediyoruz…

www.turkiyeegitim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum