Eğitim İş Kolunda Yeni Bir Sendika: EKSEN

Eğitim İş Kolunda Yeni Bir Sendika: EKSEN

Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını Gölbaşı’nda yaptı.

 

Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası 1. Olağan Genel Kurul Toplantısını Gölbaşı’nda yaptı.
 
Rahmetli Muhsin YAZICIOĞLU'na yakınlığı ile bilinen katılımcılar dikkat çekti. Gölbaşı'ndan Mustafa Ercan Güçlü Sendikanın Genel Başkanlığına oy birliği ile seçilirken, Ramazan KAĞNICI Genel Mali Sekreter, Bilal MERT Genel Mevzuat Toplu Sözleşme Sekreteri, Hasan TATLI Genel Disiplin Kurulu'na giren isimler arasında yer aldılar. Gölbaşılıların yakından  tanıdığı ve sevilen eğitimcilerinden biri olan Nazım SÖĞÜT Kurucular Kurulu'nda yer aldı.
 
Mogan Park yanında bulunan Bizim Çatı isimli işletmenin toplantı salonunda yapılan seçimli olağan genel kuruluna çok sayıda delege katılırken, Kurucu Genel Başkan Savaş Dağlı, görevi tek liste ile gidilen seçimler sonrası Mustafa Ercan Güçlü’ye devretti.
 
Haber: Yusuf ÇETİN
 
Cumartesi günü öğle saatlerinde başlayan genel kurulda konuşma yapan yeni Genel Başkan Güçlü, sendika olarak kuruluş amaçlarını ve hedeflerini aktardığı konuşmasında “Milli, sivil, katılımcı ve manevi değerlere bağlı bir sendikacılık anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
 
Eğitimci Kamu Çalışanları Sendikası’nın 1. Olağan Kongresine katılan isimler arasında BBP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Öznür, DP Genel Başkan Yardımcısı Ertan Küçükay, SOGEV Genel Başkanı Prof.  Turan Güven, Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün, H. İbrahim Yılmaz, Doğan Öztaşkın, Eğitimde Birlik Genel Merkez Yöneticileri ve çok sayıda delege katıldı.
 
golbasisongaste.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.