Devlet Bahçeli'den açıklama

Devlet Bahçeli'den açıklama

Başbakan Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada MHP için söylediği "Terör örgütünün, eylemlerini geçici olarak durdurduğunu açıklaması hükümetimizle ilişkilendirilmeye çalışılıyor. Açık söylüyorum, bu alçakça bir iftiradır."

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündemdeki AKP-PKK ilişkileri hakkında yaptığı yazılı basın açıklaması yaptı. MHP'nin internet sitesinden duyurulan açıklamada, Bahçeli "Cumhurbaşkanı'nın üslubu PKK ile pazarlığa kapı aralıyor. AKP ve PKK arasındaki işbirliği gün ışığına çıktı. AKP ile PKK arasında vatan evlatlarının şehadeti üzerinden kıyasıya ve alçakça bir pazarlık başlamıştır." dedi.

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMASINDAN SATIR BAŞLARI

Türkiye'nin geleceğinde, Türk milletinin bekasında çok önemli sonuçlar doğuracak olan referandum sürecinin devam ettiği kritik bir dönemde, AKP ile PKK arasındaki kirli pazarlıklar bütün iğrençliği ile ortaya çıkmaya başlamıştır.

Önce Kandil kadrolarının hükümetin teşrifatıyla Habur'dan törenle giriş yapmaları, ardından artan şehadetler üzerinden sürdürülmek istenen alçakça istismarlar ve sonra İmralı canisi ile hükümet arasındaki kanlı, barutlu, mayınlı, taşlı-sopalı pazarlıklar Başbakan Erdoğan ve hükümetinin maskelerini tamamen düşürmüştür.
hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.