Demirel: Cindoruk merkezi toparlar

Demirel: Cindoruk merkezi toparlar

DP liderinin evinde ziyaret ettiği 9. Cumhurbaşkanı Demirel, “Cindoruk, merkezdeki dağılmışlığı ortadan kaldırma görevini üstlendi” dedi



9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 29 Mart yerel seçimlerinden sonra yeni bir siyasi konjonktür oluştuğunu belirterek, “Arkadaşım, kardeşim Cindoruk, merkezdeki dağılmışlığı ortadan kaldırma görevini üstlendi” dedi.
DP Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk, dün Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret ettikten sonra Demirel'in Güniz Sokak'taki evine gitti.

'İçim hiç razı olmadı'
Demirel ile Cindoruk, birbirini öperek ve el ele tutuşarak kameralara poz verdi.Demirel görüşmede şöyle konuştu:
“50 sene çoğunuzla beraber çeşitli zamanlarda içinde bulunduğumuz bu hareketin eriyip gitmesine, gömülmesine benim de hiç içim razı olmazdı. Ben nihayet parti politikası içinde değilim ama ben Türkiye'de işlerin iyi gitmesi, demokrasinin işlemesi, özgürlüklerin işlemesi, hak ve hukukun işlemesi, vatandaşımın aş, iş, ekmek bulabilmesinin peşindeyim. Onun içindir ki şimdi çıktığınız yol, o yoldur.”
Demirel, Aydın Menderes'in sert eleştirilerinin sorulması üzerine de, “O bizim sevgilimiz. Aydın Menderes'i biz parti içinde olsa da, olmasa da severiz. O bize emanettir” dedi.

Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.