Daha yetenekli bir MSN

Daha yetenekli bir MSN

MSN Messenger'a yepyeni yetenekler katmak istiyorsanız, bu bedava yazılım tam size göre.

İşte Microsoft bunu düşünemedi: "Messenger Plus Live" MSN Messenger'ın halefine birçok gerekli ve hoş özellik ekliyor. Chat penceresini yarı şeffaf bir modda açabilir veya arkadaşlarınıza kişisel ses ifadeleri gönderebilirsiniz.

Ücretsiz yazılımın "Messenger Kilidi" fonksiyonu ana pencere dâhil tüm chat pencerelerini bir tuş kombinasyonu ile saklayabiliyor. Ayrıca bilgisayardan ayrıldığınızda kimsenin Messenger'ınızı karıştırmasını istemiyorsanız bir koruma parolası belirleyebilirsiniz. Sürekli bilgi koruması için konuşma geçmişinizi bir parola ile şifreleyebilirsiniz.

Profesyoneller Messenger Plus Live ile ihtiyaç duydukları özellikleri script hazırlayıp ekleyebilir ve chat programını tamamen kişiselleştirebilir. Daha az tecrübeli olanlar üreticinin web sitesini ziyaret edip hazır script'leri indirip kullanabilir.

Şu an için Sound & Audio, Filesharing, Look & Feel ve oyunlar gibi kategorilerde yaklaşık 250 adet script sunuluyor. Bot-script'leri çok ilginç: Bilgisayar başında olmadığınızda otomatik sizin yerinize arkadaşlarınızla konuşuyor.

"Messenger Plus Live" kurulumu yaptığınız Türkçe hazırlanmış bir asistan size programın tüm özelliklerini tanıtıyor.

MSN Plus Live yazılımını indirmek için  tıklayın.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.