Columbia Üniversitesi, İngilizce öğretmenlerini eğitecek

Columbia Üniversitesi, İngilizce öğretmenlerini eğitecek

Columbia Üniversitesi Yaz Enstitüsü, 22-26 Haziran 2009 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde Türkiye'de bir çalışma gerçekleştirecek.

Columbia Üniversitesi Yaz Enstitüsü, 22-26 Haziran 2009 tarihlerinde Orta Doğu Teknik Üniversitesi'nin (ODTÜ) ev sahipliğinde Türkiye'de bir çalışma gerçekleştirecek.

Enstitünün faaliyeti, 22 Haziran Pazartesi günü saat 09.00'da ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde ODTÜ Rektörü Prof. Dr.. Ahmet Acar, ABD Büyükelçisi James Jeffrey ile Columbia Üniversitesi görevlilerinin katılımıyla başlayacak.

ODTÜ'den yapılan açıklamada, "ABD Büyükelçiliği tarafından desteklenen, yüksek öğrenimde hazırlık programlarındaki okutmanlar, öğretim görevlileri ve öğretmen adayları ile ilköğretim ve orta öğretimde çalışmakta olan öğretmenler için tasarlanan eğitim, Columbia Üniversitesi'nden gelen akademisyenler ile Türkiye'de İngilizcenin yabancı dil olarak öğretimi alanında çalışan Türk eğitmenler ve araştırmacılar arasında işbirliğini teşvik etmeyi hedefliyor" denildi.

Milliyet


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.