CHP, SMS ile yurttaşları uyaracak

CHP, SMS ile yurttaşları uyaracak

2011'de yapılacak seçim için çalışmalarına başlayan CHP, teknolojinin bütün olanaklarını kullanmak için harekete geçti. CHP, seçim öncesinde seçmenlere SMS atarak oy kullanmaları konusunda uyarıda bulunacak

CHP yapacağı miting ve toplantıların yanı sıra dijital ortamda da yurttaşlara ulaşacak.
Seçim için kolları sıvayan CHP, bütün üyelerini bilgisayar ortamına geçirecek. Ayrıca 49 milyon seçmenin cep telefonlarına SMS ile ulaşılacak ve seçmenlere seçim ile ilgili hatırlatmalarda bulunulacak. Böylece CHP, teknolojinin bütün olanaklarını kullanacak.



Asıl üye 769 bin, aday üye 11 bin

CHP'nin 27 Eylül 2010 itibarıyla, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'na bildirilmiş olan 957 ilçede Parti Kütüğü'nde kayıtlı 769 bin 514 asıl üyesi bulunuyor. Ayrıca CHP Genel Sekreterliğine intikal etmiş, 6 aylık aday üye sürelerini tamamlayan yaklaşık 11 bin aday üyeye ait listeler de bu ay içinde il ve ilçe başkanlıklarına bildirilecek. CHP, asıl üyelerden fotoğrafları üye kimlik kartı yapmaya elverişli olan 694 bin 675 asıl üyeye de kimli kartı düzenledi.



İl başkanları erken istifa ettirilecek

CHP, milletvekili olmak isteyen il başkanlarını da daha erken bir tarihte istifa ettirecek. CHP, teşkilattan aday olmak isteyenlerden resmi tarihten birkaç ay önce istifalarını isteyecek.
cumhuriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.