Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz’dan, Öğretmenlere Öğretmenler Günü Hediyesi

Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz’dan, Öğretmenlere Öğretmenler Günü Hediyesi

ANKARA(ANKA)- Çankaya Belediye Başkanı Eryılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çankaya'daki okullarda çalışan öğretmenlere çalışma çantası ve “Diriliş” adlı bir kitap hediye gönderdi.

Günü mesajı yayınlayarak, aydınlık geleceğin fedakar mimarı olarak tanımladığı öğretmenleri kutladı. Kendisini aydınlatan öğretmelerini her zaman şükranla andığını belirten Eryılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Bilimin ve aydınlık düşüncenin mimarı vefakar öğretmenlerimiz, sizler ki; zor yaşam koşullarına karşın bu güzel yurdun her karış toprağına bilimin ve aydınlanmanın bereketli tohumlarını saçmak için yılmadan çalışıyorsunuz.
Sizler ki; cumhuriyete, atasına, ülkesinin yarınlarına sahip çıkan yeni kuşakları oya işler gibi büyük bir sabır ve özenle işliyorsunuz.
Sizler ki; cumhuriyetin kor ateşi ile yeni kuşaklara çelikten şekil veriyorsunuz. Sizlerin emeğinden daha kutsal bir emek; yaydığınız değerlerden daha yüce bir değer yoktur. Bilimin, cumhuriyetin ve aydınlık geleceğin fedakar neferleri sevgili öğretmenlerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.” (ANKA)
(BEL/BÜN)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.