Bütün Avrupa'da aranıyor

Bütün Avrupa'da aranıyor

İki yıl önce ortadan kaybolan 4 yaşındaki Madeleine McCann'ı kaçıran şahsın ilk defa robot resmi çizildi. Şimdi bütün Avrupa'da polis robot fotoğraftaki adamı arıyor.

Portekiz'da ailesiyle tatilde iken kaybolan 4 yaşındaki İngiliz kız Madeleine McCann olayın üzerinden iki yıl geçmesine rağmen bulunamadı. Minik kızı bulmak için bütün Avrupa'da polis alarma geçirilidi ancak şu ana kadar en ufak bir ize dahi rastlanmadı.

Şimdi İngiliz The Sun gazetesinin haberine göre küçük Madeleine kaçıran kişinin robot fotoğrafını yayınladı. Robot fotoğrafta 4 yaşındaki kızı kaçıran adam kocaman burunlu, kıvırcık saçlı ve yüzünde sivilciler bulunuyor.

Gazetenin haberine göre Madeleine iki yıl önce ortadan kaybolduğunda, robot resmi çizilen şahıs Portekiz'de İngiliz ailenin de bulunduğu tatil köyü Praia da Luz'da bulunuyordu. Çete yöneticisi olan adamın küçük kızın kaçırılması olayına karıştığı sanılıyor.

Gazetenin haberine göre bu robot fotoğrafın Avrupa'daki bütün polis merkezlerine geçtiği ve adamın her yerde arandığı belirtiliyor.

DÜNYADAN KISA KISA...

POLİS ÖLÜMLERİ PROTESTO EDENLERİ ÖLDÜRDÜ
Afganistan'da polis, ABD'nin bombardımanında sivillerin ölümünü protesto edenlere ateş açtı. Ferah bölgesinde hükümet binasının önünde çıkan arbedede, taş atan kızgın protestoculara polisin ateş açması sonucu bir protestocunun yaralandığı, 5 kişinin ise hükümet binasına girmeye çalışırken diğer sebeplerden yaralandığı kaydedildi. Bölgesel konsey üyesi Belkız Roşan, grubun Ganjabad ve Gerani köylerindeki sivillerin ölümünü protesto ettiğini söyledi.

İZLANDA AB ÜYELİĞİNE BAŞVURACAK
İzlanda, Avrupa Birliği'ne (AB) üyelik müzakereleri başlamayı öngören yasa tasarısını parlamentoya sunacak. İzlanda Başbakanı Johanna Sigurdardottir, devlet televizyonundan yaptığı açıklamada, hükümete AB üyelik müzakerelerine başlama yetkisi veren yasa tasarısını parlamentoya sunacaklarını söyledi.

DÜNYANIN EN UZUN PUROSU YAPILDI
Kübalı Jose Castelar, imal ettiği 43,38 metre uzunluğundaki puroyla kendine ait rekoru yeniden kırarak, tekrar Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi. Küba'nın başkenti Havana'da düzenlenen 29. Uluslararası Turizm Fuarı'nda rekor kıran purosunu sergileyen Castelar, puroyu günde 10-12 saat çalışarak 5 günde imal ettiğini söyledi. 43 metrelik purosunun içilemeyeceğini belirten Castelar, kendisinin çok fazla puro içmediğini, günde bir puronun kendisine yettiğini ifade etti.
sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.