Bu ses kaydını yayınlamak vatan hainliğidir!

Bu ses kaydını yayınlamak vatan hainliğidir!

Kaset savaşlarında Türkiye'nin gizli sırları ifşa edilmeye başlandı. Son kasetle devletin Suriye planlarının konuşulduğu gizli görüşmenin bile dinlendiği ortaya çıktı.

GİZLİ GÖRÜŞME İNTERNETTE YAYINLANDI, ÜLKE SIRLARI İFŞA EDİLDİ

Türkiye komşusu Suriye'de meydana gelen gelişmelere karşılık A, B ve C planlarını masaya yatırdı. Devletin üst düzey görevlileri bu planlar için fikirlerini ve olasılıkları ortaya koydu.

 Ses kaydında gizli toplantının baştan sona dinlenip kayda alındığı anlaşılıyor. Kayıdın bu kez telefon dinlemesi değil, devletin çok özel sırlarının konuşulduğu odanın tümüyle dinlenmesiyle yapıldığı görülüyor.

Konuşmanın yayınlanması ise büyük bir olay yarattı. Çünkü böyle bir konuşmayı dinleyip internet üzerinden servis etmek ülkeye ihanet olarak nitelendiriliyor.

 Erdoğan daha bir kaç gün önce şu konuşmayı yapmıştı.

-"Bu yapı kendi ülkesinin en gizli, en stratejik, en mahrem bilgilerini ele geçirecek, bunları servis edecek kadar alçalan bir tavır, ihanet içerisinde. Temiz, saf, ihlaslı kardeşlerimin artık bu yapıyı sorgulamalarını istiyorum."

MİT TEYAKKUZDA, DIŞİŞLERİ DİDİK DİDİK ARANIYOR
 
Öte yandan ses kaydının ortaya çıkmasıyla birlikte Dışişleri Bakanlığı'nda teyakkuza geçildi. Bakanlık binasında deyim yerinde ise didik didik arama başlatıldı.

 

http://gundem.milliyet.com.tr/bu-ses-kaydini-yayinlamak-vatan/gundem/detay/1858148/default.htm

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.