Bu kadarını beklemiyorduk

Bu kadarını beklemiyorduk

Şırnak Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik, Şırnak'ın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) en başarısız 3 il arasında yer almasıyla ilgili olarak, “Bu kadarını beklemiyorduk” dedi.

Şırnak Milli Eğitim Müdürü Ömer Birlik, Şırnak'ın Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) en başarısız 3 il arasında yer almasıyla ilgili olarak, “Bu kadarını beklemiyorduk” dedi. Birlik, yaptığı açıklamada, YGS sonucunun kendilerini üzdüğünü belirterek, Şırnak'ta her türlü olumsuzluğa rağmen eğitim alanında ciddi bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi. Şırnak'ın en başarısız 3 il arasında yer aldığını ifade eden Birlik, “Bu kadarını beklemiyorduk. Lise son sınıf öğrencilerimizin tümünün bir ortalamasını görmemiz gerekiyor. Biliyorsunuz bu sınavlara yıllar önce liseyi bitirmiş kişiler de katılıyor” diye konuştu. İl Milli Eğitim Müdürü Birlik, kimseyi eleştirmek istemediğini, birinci sorumlunun, Milli Eğitim Müdürü olarak kendisi olduğunu ifade etti.”

Sondan ikinci Ardahan'dan yorum, “Geçen yıldan iyiyiz”

Ardahan Milli Eğitim Müdürü Şemsettin Görgülü, Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın (YGS) açıklanmasıyla birlikte ilin yine en son üç il arasında yer almasının kendilerini derinden üzdüğünü bildirdi. Görgülü, geçmiş yıllarda olduğu gibi Ardahan'ın yine sondan ikinci olduğunu belirterek, böyle bir sonuç beklemediklerini ifade etti. Bu durumun kendilerini ve eğitim camiasını derinden üzdüğünü ifade eden Görgülü, “YGS sonuçları açıkladığında ilk belirlemelere göre, Ardahan bir önceki yıllarda olduğu gibi yine en son üç il içinde yer aldı. Bu durum tabi ki bizi üzmüştür. Bir önceki yıla göre Ardahan olarak başarı elde ettik. Neden sonuncu olduğumuzu ayrıntılı bir şekilde Sayın Valimiz Mustafa Tekmen daha sonra açıklayacak” dedi
kamudanhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum