Böyle evlilik sözleşmesi görülmedi!

Böyle evlilik sözleşmesi görülmedi!

Çin'de yeni evli bir çiftin yaptığı anlaşma ise diğerlerine hiç benzemiyor! Çünkü bu sözleşmeyle kaca karısına dayak hakkı veriyor.

Cem ve Alara Uzan'ın evlilik sözleşmesinin ayrıntılarının ortaya çıkmasının ardından çiftler arasında bu tür anlaşmaların yapılması tartışmaya açılmıştı.
Çin'de yeni evli bir çiftin yaptığı anlaşma ise diğerlerine hiç benzemiyor!

Çin'de bir adam, karısına haftada bir kendisini dövme hakkı veren bir sözleşmeye imza attı. 32 yaşındaki Çinli Zhang, kung fu yapan karısı Chen'in yoğun şiddetine maruz kalmasının ardından böyle bir çareye başvurdu.

Zhang'ın eşi ise "Ona vurmak istemiyorum, ama kavgalar kaçınılmaz ve kendime hakim olamıyorum" diyor ve anlaşmayı imzalamadan önceki hafta içinde kocasını üç kez dövdüğünü de ekliyor. İNTERNET HABER

Fotoğrafçı olan Zhang, eşinin çocukluğundan beri kung fu ile uğraştığını ve karısının 'güçlü ve bağımsız mizacına' aşık olduğunu söylüyor. Arkadaşları ilk tanıştıklarında kung fu konusunda Zhang'ı uyarmış. Ama Zhang buna aldırış etmemiş: "Evlenmeden önce çılgın bir saç modeli vardı ve ben ona 'dişi kaplan' diye takılırdım. Birgün bu şakalaşma uzadı ve kavga etmeye başladık. Bazı kötü sözler sarfettim ve kung fu tekniklerinin tadına ilk o zaman baktım" diyor.

Cezadan kaçmak için ağzını kapalı tutmaya çalıştığını, ancak bir tartışmayı kaybetmeye dayanamadığını anlatan Zhang, bunun sonunda vücudunun daima yara bere içinde kaldığını söylüyor.

Nihayet, bu dayaklı tartışmalara bir son vermek isteyen Zhang, eşine ailelerinin önünde bir anlaşma imzalamayı teklif etmiş. Anlaşmaya göre, eşi anlaşmayı ihlal ederse üç gün boyunca baba evine gitmek zorunda ve haftada sadece bir kez, çok kızması halinde Zhang'a vurma hakkı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.