Baykal Livaneli’yi bir kez daha çizdi

Baykal Livaneli’yi bir kez daha çizdi

Deniz Baykal, Livaneli'nin Veda filmi yerine Turgut Özakman'ın Dersimiz Atatürk filmini seçti...

Zülfü Livaneli'nin Baykal'ın yanına gitmesi ve filme davet etmesi sonuç vermedi. Baykal Livaneli'nin Veda'sı yerine Turgut Özakman'ın Dersimiz Atatürk filmini tercih etti.

Baykal'a rakip çıkmıştı
Bir dönem CHP'deki değişim sesleri karşısında Deniz Baykal'ın karşısına kongrede çıkan Zülfü Livaneli genel başkanlık yarışını kaybetmişti. Aradan geçen onca sene sonrası Baykal'a sıcak mesajlar gönderen Livaneli'nin sıcak adımları karşılığını bulmamışa benziyor. Öyle ki Baykal, Livaneli'nin Veda filmi yerine Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un da tercih ettiği Turgut Özakman'ın Dersimiz Atatürk filmini izlemeyi tercih etti.

Erdoğan Veda'yı izlemişti
Vizyona girdiğinden bu yana karşılaştırılan iki Atatürk filmi Veda ve Dersimiz Atatürk, izleyici profilleriyle de yarıştırılıyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Zülfü Livaneli'nin Veda filmine gitmesi üzerine gözler diğer liderlere çevrilmişti.

Baykal'ın tercihi Dersimiz Atatürk
Yoğun bir şekilde il kongresinden il kongresine koşturan CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ın tercihi ise Veda yerine Dersimiz Atatürk olacak. Kurultay süreci nedeniyle hafta sonlarında Ankara dışına çıkan Baykal'ın, en kısa sürede programını ayarlayarak senaryosunu Turgut Özakman'ın, yönetmenliğini ise Hamdi Alkan'ın yaptığı Dersimiz Atatürk filmine gideceği öğrenildi.

Başbuğ da Dersimiz Atatürk'ü seçmişti
Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ da, geçtiğimiz günlerde Özakman ve film ekibiyle birlikte Dersimiz Atatürk'ü izlemiş, ilkokul öğrencilerinin de bulunduğu sinemadan memnun ayrılmıştı. Başbakan Erdoğan ise kızı Sümeyye ile birlikte Livaneli'nin Veda'sını izlemeyi tercih etmişti.
http://www.ensonhaber.com/baykal-veda-yerine-dersimiz-ataturku-secti.html

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.