Başbakan Erdoğan Kayseri'de konuşuyor

Başbakan Erdoğan Kayseri'de konuşuyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap ediyor.

İşte Başbakan'ın konuşmasında satırbaşları:

Bu ülkenin başörtülü kızları üniversiteye girsin dedik .MHP ile görüşmeler yaptık. Tamam dediler. Birlikte 411 oyla başörtüsü özgürlüğünü parlamentodan geçirdik. Hemen bunun arkasında CHP ne yaptı? Şimdi CHP lideri ne diyor. Başörtülü kızları biz üniversiteye sokarız dedi. Dürüst ol dürüst. Sayın Kılıçdaroğlu bol keseden atıyor. Ama dürüstçe değil. Ne gelirse atıyor. Nereli olduğunu söyleyemiyor. Nereli olduğumu araştırıyor. Kayıtlarım var arşiv orada.

Herkes Başbakan değil kızlarını şurada burada okutsun.

BOYUMLA POSUMLA UĞRAŞMA

Boyumla posumla uğraşma. 1.85. Dürüst ol dürüst.


Menderes yola çıkarken ne dedi: Yeter, söz milletin dedi. Buna bizde bir şey ilave ettik. Yeter karar da milletindir. Merhum Menderes bu yola yüreğini, bedenini koydu. Aynı şekilde biz de bu yola canımızı koydu. Biz de haykırıyoruz: Yeter artık yeter.

imdi söz millette. Karar millette. Yetki Millette. Ne dediler? “Siz cumhurbaşkanı seçemezsiniz” dediler. Neler yaşandığını hatırlayın o günlerde. “Peki öylemi, hadi o zaman millete” dedik. Bunlar milletin vekillerini tehdit ettiler, baskı altına aldılar.

Madem öle buyur seçime son sözü millet söylesin dedik. Millet ne dedi. Gür bir sesle Ak Parti dedi, demokrasi dedi. Adalet dedi adalet.

hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.