Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanlarını Uyardı

Başbakan Erdoğan, Belediye Başkanlarını Uyardı

Erdoğan, muhalefet partilerinin halkla iletişimlerine dikkat çekerek kendi parti belediye başkanlarından da bunu yapmalarını istedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da ilçe belediye başkanları toplantısında konuştu. 2014 yerel seçimlerine iki önemli enstürümanla girdiklerini belirten Erdoğan, AK Parti'nin millet için çalıştığını seçim için değil milletin gönlünü kazanmak için çalıştığını söyledi.

"MUHALEFET PARTİLERİ BAŞARILI"

Konuşmasında yapılan son anketlere göndermede bulunan Erdoğan, muhalefet partilerinin yükselişine dikkat çekti. AK Parti'nin 30 büyükşehirdeki oy oranını artırması gerektiğine dikkat çeken Erdoğan, "Muhalefet partilerinin kamuoyu araştırmalarında başarılı oldukları alanda 'Neden' diye sorduğumuzda halkla iletişimleri iyi diyorlar. Geziyorlar, seviliyorlar. Tamam çok yoğun değiller ama geziyorlar. Peki benim AK Partili kardeşlerim bunu yapamaz mı? Hani tevazuda toprak gibi olacaktık. 30 büyükşehirdeki başarı Türkiye genelindeki oy oranımızı arttırır" dedi.

"UZAYDAN GELMEDİK"

Konuşmasının devamında 'Biz mikrodan başladık, makroya yükseldik' diyen Erdoğan "30 büyükşehirde hedef 30 dememiz lazım ve öyle çalışmamız lazım. O yüzden de bütün ilçelerimizin çok çalışması lazım. Biz milletin içinden geldik. Uzaydan gelmedik. Biz mikrodan başladık, makroya yükseldik" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.