Bağış'tan CHP'li Loğoğlu'na: Hadi Gücün Yetiyorsa Sokma

Bağış'tan CHP'li Loğoğlu'na: Hadi Gücün Yetiyorsa Sokma

AB Bakanı Bağış, "Bugün bir CHP Genel Başkan Yardımcısı çıkmış diyor ki 'Bu meclise başörtülü kimseyi sokmayız' hadi gücün yetiyorsa sokma." dedi.

Egemen Bağış, Türkiye'nin demokratikleşme paketi ile yeni bir sürece girdiğinin altını çizerek, "Paketin açıklanmasının ardından Avrupa Birliği tarafından Türkiye İlerleme Raporu açıklandı. Bugüne kadarki en pozitif raporlardan biri oldu. Çünkü, onlar biz ne dediysek yapacağımızı biliyorlar" dedi. 

"HADİ GÜCÜN YETİYORSA SOKMA"

Bazı milletvekillerinin Tbmm'ye başörtüsü ile gireceğini açıkladığını anlatan Bağış, şunları kaydetti: "Yıllar önce başörtülü bir milletvekilini yaka paça dışarı atma ayıbını yaşayan Tbmm'yi, bu ayıptan Ak Parti kurtaracak. Ben, demokrasi tarihimize geçecek bu 3 bayan milletvekilimizi tebrik ediyorum. Chp zihniyeti iflah olmaz. Bugün bir Chp Genel Başkan Yardımcısı çıkmış diyor ki; 'Bu meclise başörtülü kimseyi sokmayız' hadi gücün yetiyorsa sokma. Biz bu ülkede her vatandaşımızın dilediği gibi yaşamasının güvencesi olmaya devam edeceğiz. İsteyen başörtü takacak, isteyen mini etek giyecek. Herkes istediği gibi yaşacak ama başkasına da karışmayacak." 

Egemen Bağış, konuşmasının ardından toplantıdan ayrıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.