Atama Kararı Resmi Gazetede

Atama Kararı Resmi Gazetede

Çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan atamalar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Atama kararlarına göre, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyesi (Hazine) Sadettin Parmaksız bu göreve yeniden atandı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Acar Doğan yeniden getirildi.
Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu, Türk Tarih Kurumu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmek üzere Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Öz görevlendirildi.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü İşyurtları Kurumu Daire Başkanlığına, Bakanlık Tetkik Hâkimi Ömür Borazan atandı.
İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdür Yardımcılığına Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Taşyapan getirildi.

Millî Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine Gökhan Yücel, Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine Ahmet Celalettin Tarhan, Çevre ve Orman Bakanlığı Müşavirliğine ise Mehmet Şenbabaoğlu atandı.

Türk Patent Enstitüsü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Prof. Dr. Habip Asan, Başkan Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu Üyeliğine Doç.Dr.Yüksel Birinci yeniden atandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığına Faruk Bostancı atandı.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcılığına Gürcü Yalçın getirildi.
Kahramanmaraş İl Sanayi ve Ticaret Müdürü İbrahim nakış görevinden alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.