ATALAY'DAN KADIN POLİSLERE KÖTÜ HABER!

ATALAY'DAN KADIN POLİSLERE KÖTÜ HABER!

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı.

Bakan Atalay, heyette bulunan iki kadın polisi yanına alarak kadın polislere kötü haberi verdi.İçişleri Bakanı Beşir Atalay, emniyet teşkilatının toplumun huzur ve güvenini sağlamak için gece-gündüz demeden görev yaptığını belirterek, ''Türkiye Cumhuriyeti ilelebet polis teşkilatımızla birlikte yaşayacaktır'' dedi.

Polis Teşkilatının 165. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal, Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Doğan Kılınç, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı ve polis memurlarından oluşan bir heyet, İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı ziyaret etti.

Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal kuruluş yıl dönümüne özel hazırlanan bir plaketi Bakan Atalay'a sundu.

Emniyet Genel Müdürü Köksal, emniyet teşkilatının vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak için fedakarca görevini yerine getirdiğini söyledi. Emniyet teşkilatının görevini yaparken en büyük desteği Bakan Atalay'dan aldığını kaydeden Köksal, ''165 yıldır vatandaşına hizmet veren teşkilatımız bundan böyle de büyük bir şevk ve heyecanla görevini yerine getirecektir'' dedi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, 165. kuruluş yıl dönümünü birlikte yaşamaktan dolayı onur duyduğunu belirterek, polisin toplumun huzur ve güvenini sağlarken gece-gündüz demeden büyük bir gayretle hizmet verdiğini söyledi.

Tüm emniyet mensuplarının ''Polis Bayramı''nı kutlayan Bakan Atalay, ''Polis teşkilatımız daha nice yıl dönümleri görecek. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet polis teşkilatımızla birlikte yaşayacak. Devletimizin göz bebeği olan emniyet teşkilatı halkının da desteğini alarak, güvenini daha da kazanarak hizmetini sürdürecektir'' diye konuştu.

Kurumların gücünü tarihlerinden ve ilkelerinden aldığını da vurgulayan Bakan Atalay, ''Fedakar polisimizi kutluyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum'' dedi.

Emniyet Genel Müdürü Köksal, Polis Haftası'nın başlangıcının Bakan Atalay'ın doğum gününe rast gelmesinin de büyük bir tesadüf olduğunu belirterek, Atalay'ın doğum gününü kutladı.

Polis heyetiyle fotoğraf çektiren Bakan Atalay, heyette bulunan iki kadın polisi yanına alırken, ''Bayan polis sayısı artınca sizin ayrıcalığınız da bitecek'' dedi.

haber10.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.