Artık TV'den internete girilecek

Artık TV'den internete girilecek

TTNET ürünü yeni nesil TV platformu Iptivibu ile istenilen dizi, film ve belgeseller istenilen zamanda izlenilebilecek. Kullanıcılarına sanal aleme girmesine imkan tanıyan ürün ile e-mailler kontrol edilebilecek, Twitter ve Facebook gibi sosyal paylaşım a

IPTV alıcısı ile kalifiye yayın yapan IPtivibu televizyon kanallarının yanı sıra interaktif servisler de sunuyor. Tivibu gibi canlı yayını durdurma, ileri-geri alma, filmleri istenildiği zaman izleme ve durdurma gibi seçenekleri ihtiva ediyor.

Kullanıcılar isteğe bağlı izlemeler sayesinde yayın akışında önüne gelen programı değil, geniş bir arşiv içinde dilediği filmi ya da diziyi seyredebiliyor. Seç-İzle servisi ile beğenilen yerli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk ve yaşam programları bir arada sunuluyor. Kirala-İzle ile yerli ve yabancı ödüllü filmler, film başına belli bir ücret ödenerek izlenebiliyor. Bununla birlikte IPTV kullanıcıları seçtikleri filmleri durdurup geri alabiliyor. Ya da kaldıklar yerden izlemeye devam edebiliyor. İnteraktif özellikler sayesinde yayını kesintiye uğratmadan yakınlarına SMS atabiliyor, e-maillerine bakabiliyor veya yemek siparişleri verebiliyor.

IPtivibu kullanıcıları, kaçırdıkları bir diziyi, haber programını,Tekrar İzle servisi ile seyredebiliyor. Kapı çaldığında Durdur-İzle sayesinde durup filme kaldığı yerden devam edebiliyor.

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz ile Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Timur Ceylan IPtivibu'yu basın toplantısıyla tanıttı. İnternetin ilerleyen günlerde önemli bir mecra halini alacağını kaydeden Tahsin Yılmaz, Iptivibu ile kalifiye bir yayın öngördüklerini dile getirdi. Yılmaz ürünün seçim, kontrol ve özgürlük gibi üç yenilik getirdiğine işaret ederken "Artık istediğimiz içeriği dilediğimiz zaman diliminde tercih edip izleyebileceğiz. Bunun yanında Iptivibu, kaydetme, ileri-geri alma ve durdurma gibi özgürlükler getiriyor. Kaçırdığınız bir filmi izleyebiliyorsunuz." dedi.

TV kanalı ya da film izlerken hava durumunun da ekrana geldiğini bildiren TTNET Genel Müdürü, "IP TV ile SMS atma imkanı var. Burçlara bakabiliyoruz ayrıca yemek tariflerini görebiliyorsunuz. Maç sonuçlarını öğrenebiliyorsunuz. Tiwittera bağlanabiliyorsunuz. Yakında Facebook'a da girebileceksiniz." açıklamasında bulundu.

Televizyonu internete bağladıklarını anlatan Tahsin Yılmaz, Ankara, İstanbul ve İzmir'de pilot olarak bu servisi açtıklarını, 2011 Ocak ayında pilot uygulamadan normal uygulağimaya geçeceklerini ifade etti.

TTNET Genel Müdür Yardımcısı Timur Ceylan ise tercih edilen filmlerin ya da dizilerin kaydedilip, ileri-geri alınmasını ve istenilen zaman diliminde izlenmesini uygulamalı olarak anlattı.

Yeni nesil TV platformu Iptivibu'nun ürünleri ve fiyatları şöyle:

Standart Plus Paketi

Aylık 29TL

102 lineer kanal, Tekrar-İzle, Geri al-İzle, Durdur-İzle ve Seç-İzle özellikleri.

Bütün kutular, ekstra ücret ödemeye gerek kalmadan HD yayını destekliyor.

Seç-İzle altında yüzlerce film, dizi, belgesel ve çocuklarla ilgili içerikler, müzik klibi sadece bir kez değil, abone olunan süre içinde sınırsız izlenebiliyor.

Kirala-İzle altında en yeni filmler 24-48 saatliğine kiralanabiliyor. Filmler, bu süre içinde sınırsız izlenebiliyor.

FilmClub sinema paketi

Aylık 7 TL.

FilmClub paketinde üç kanal bulunuyor: FilmClub1, FilmClub2 ve Club1001.

FilmClub Paketi Aralık 2010 sonuna kadar ücretsiz.
vakit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.