Araç muayenesinde çile bitiyor

Araç muayenesinde çile bitiyor

Tüketiciler için yeni bir hizmet faaliyete geçti.

Araç muaye istasyonlarının özelleştirilmesi, trafiğe çıkan birçok otomobilin eksiklerini ortaya çıkardı. Muayeneden geçemeyen otomobiller, eksiği olmayan otomobil sahiplerinin de saatlerce sırada beklemesine neden oluyor. Her ne kadar telefonla arayıp randevu alınabilse de birçok araç sahibi bu hizmetten habersiz. Aracının muayene zamanı gelip de boş vakti olmayan tüketiciler için yepyeni bir hizmet faaliyete geçti.

Aktif Grup şirketi olan Hizmet 7X24 tarafında uygulanmaya başlayan “Araç Muayene 7X24” isimli hizmetle araçlar adresten alınarak muayenesi yaptırıldıktan sonra tekrar belirlenen adrese bırakılıyor. Muayene ücretine ek olarak 90 liraya malolan Araç Muayene 7X24 hizmeti, beklemelerle birlikte bütün bir güne yayılan muayene işlemlerinde, özellikle çalışan araç sahipleri için zaman kaybını ortadan kaldırıyor.

EKSİKLER DE TAMAMLANIYOR
İşlemler nedeniyle yaşanan iş gücü kayıplarının Araç Muayene 7X24 hizmetiyle önlendiğine işaret edilen açıklamada, “Araç Muayene 7X24 hizmeti kapsamında aracınız istediğiniz adresten alınıyor, muayenesi yaptırılıyor ve yine istediğiniz adrese teslim ediliyor.

Yasal prosedürlere uygun olarak gerçekleştirilen muayene işleminin tüm aşamaları belgeleniyor”denildi. Araç Muayene 7X24 hizmetinde ayrıca araçta bulunması zorunlu olan çekme halatı, takoz, yangın söndürücü ve ilk yardım seti gibi ekipmanların temini konusundaki talepler de yerine getiriliyor.
ensonhaber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.