Aktif Eğitim-Sen: Kapanmıyoruz, büyüyoruz!

Aktif Eğitim-Sen: Kapanmıyoruz, büyüyoruz!

Eğitim Kamuoyunun yakından bildiği üzere Aktif Eğitimciler Sendikasının 22 Kasım 2013 tarihinde bir daha kapanmamak üzere açılması ülkemizde milletimizin bütününün paydaşı olduğu eğitim sektöründe artarak devam eden sorunlardan nemalanan ve eğitimin geliş

Eğitim Kamuoyunun yakından bildiği üzere Aktif Eğitimciler Sendikasının 22 Kasım 2013 tarihinde bir daha kapanmamak üzere açılması ülkemizde milletimizin bütününün paydaşı olduğu eğitim sektöründe artarak devam eden sorunlardan nemalanan ve eğitimin gelişmesini, eğitim çalışanlarının “eğriye eğri, doğruya doğru” diyebilecek siyasallaşmamış yeni bir sendikaya daha kavuşmasını istemeyenleri rahatsız etmişti.

Eğitim çalışanlarının yoğun talep ve beklentileri sonucu kurulan AKTİF EĞİTİM-SEN’in meslektaşlarımız arasında beklenen ilgiyi görmesi ve bir ay gibi kısa bir sürede 15.000’den fazla üyeye ulaşması anlaşılan o ki AKTİF EĞİTİM-SEN ile ilkesel bazda mücadele edemeyeceğini anlayan bu kesimleri iyice rahatsız etmiş ve bu rahatsızlık AKTİF EĞİTİM-SEN’e olan haklı ilgiyi yok etmeye yönelik olarak bazı internet sitelerinde “ısmarlama, asparagas ve iftiralar”la dolu haberler şeklinde kendini göstermiştir.

Bugün bazı internet sitelerinde “AKTİF EĞİTİM-SEN’in “isim değişikliğine gideceği kılıflı”, “kapanacağı vurgulu”, kurumumuzdan görüş istenmediği için art niyetli olduğuna inandığımız haberler yayınlanmıştır. Habercilik ilkelerinden uzak bu yayınlarla ilgili hukuki süreç başlatılmıştır.

Sonuç olarak; AKTİF EĞİTİMCİLER SENDİKASI, 22 Kasım 2013 tarihinde kapanmamak üzere kurulmuştur. AKTİF EĞİTİM-SEN, ülkemizde sendikacılık var olduğu sürece ilkeli, sosyal, ortak kazanmaya odaklanmış ve çözümcül sendikacılık yapmaya devam edecektir. AKTİF EĞİTİM-SEN’in İSİM DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMESİ söz konusu değildir.

AKTİF EĞİTİM-SEN, ülkemizin ve kamu çalışanlarının ortak hedeflerine, benzer ilkelerle hizmet edecek tüm kişi ve kurumlarla işbirliğine açıktır. Bu nedenle AKTİF EĞİTİM-SEN, kuruluşlarını büyük bir mutlulukla karşıladığı “UFUK KAMU SENDİKALARI” ile işbirliği yapmaya da hazırdır.

KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYURULUR.

AKTİF EĞİTİM-SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.