50 binin üzerinde ByLock kullanıcısı var

50 binin üzerinde ByLock kullanıcısı var

Başbakan Yardımcısı Türkeş: "Gelen istihbaratlar gösteriyor ki 50 binin üzerinde sırf telefonla birbiriyle şifreli haberleşen bir ekip var. Bununla hayırlı bir şey yapmadıkları açık."

Başbakan Yardımcısı Türkeş, Altındağ'daki Cemil Meriç Kültür Merkezi'nde düzenlenen AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Burada bir konuşma yapan Türkeş, FETÖ darbe girişime değinerek, 15 Temmuz'da yaşananları dışarıda anlatmaya çalıştıklarını ancak insanların inanmakta zorlandıklarını belirterek, "Bize, 'Ya olur mu o kadar adam, bu adamların hepsi değil' deniyor. Biz onu bilemeyiz ama bunlar var. Telefonuna özel şifreli bir programı indirip, şifreyle aktive edip, ondan sonra birbiriyle bu şifre içinde görüşüp, bu şifreyi de haftada bir değiştiriyorsa, bu adamlar hayırlı bir işle uğraşmıyor demektir. Bir şeyi bilmemiz lazım, gelen istihbaratlar gösteriyor ki 50 binin üzerinde sırf telefonla birbiriyle şifreli haberleşen bir ekip var. Bununla hayırlı bir şey yapmadıkları açık. Bunu görmemiz lazım." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.