2011'in süper kahraman filmleri geliyor

2011'in süper kahraman filmleri geliyor

Süper kahramanlar sadece insanları değil Hollywood'u da kurtarmaya devam ediyor. İşte 2011 yılında gişe rekoru kırması beklenen kahraman filmleri.

Hollywood her dönem en revaçta olan film türlerine yatırım yaparak imparatorluğunun sürmesi için gerekli kaynakları sağlıyor. Aşk filmleri, savaş filmleri, aksiyon filmleri, biyografiler gibi önemli konulardan sonra şimdi sırada süper kahramanların dönemi var.

Yılın En İyi Kahramanı Kim Olacak?

Çizgi romandan ya da kitaplardan uyarlama olan bu filmler, görsel efekt şovuyla aksiyon ve eğlenceyi birleştiriyor. The Dark Knight ve Iron Man'in başarısından sonra, geriye kalan tüm kahramanlar Hollywood yapımcıları tarafından satın alındı ve beyazperde için hazırlandı.

Bu yıl, Thor'dan Conan'a kadar 6 iddialı kahraman filmi gösterime girmeye hazırlanıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net, önümüzdeki ayların en iddialı kahraman filmleri ve sinema teknolojisine katacakları.


 

Asgard'ın Kahramanı

Önümüzdeki hafta gösterime girecek olan Thor bu furyanın ilk yapımı olacak. Filmde mitolojik dünya Asgard'da yaşayan Thor'un öfkesi yüzünden babası Odin tarafından cezalandırılıp dünyaya güçsüz şekilde yollanması konu alınıyor.

Thor öfkesini ve kibrini yenerek gücünün kaynağı olan çekici tekrar kullanabilmek için gerekli kahramanlıkları yapmak zorunda.

Antony Hopkins'in Odin'i canlandıracağı film, mitolojik Asgard'ın görsel efektleri, kostüm tasarımları ve diğer süper kahraman filmlerini tek bir noktada bağlayan konusuyladikkat çekiyor.

Hopkins dışında yine Oscar ödüllü Natalie Portman'ı da bünyesinde barındıran Thor'un bahar döneminin en çok gişe hasılatı yapan filmi olması bekleniyor.

Mutantların Görsel Şovu

Sinemaseverlerin en çok ilgi gösterdiği süper kahraman serisi olan X-Men bu Temmuz'da beyazperdeye geri dönecek. İyi bir gişe başarısı yakalayan üç filmin öncesindeki olayları anlatacak olan X-Men: First Class, yine karakter tasarımları ve görsel efektleriyle sinema tarihine damgasını vuracak.

Son dönemlerde oynadıkları filmlerdeki karakter oyunculuklarıyla dikkat çeken, James McAvoy ve Michael Fassbender'ın başrollerini paylaştığı X-Men mutantların ilk kez toplum önüne çıkmalarını konu olacak.

Dünyanın nükleer savaşın eşiğine geldiği Küba krizini engelleyecek olan mutantlar daha sonra ise fikir ayrılıkları yüzünden iç savaşa başlayacak.

Xaiver ve Magneto'nun nasıl düşman olduklarının anlatılacağı film J.F Kennedy gibi tarihi karakterleri de bünyesinde barındıracak.

(ShiftDelete.Net)

Sizce bu filmlerden en çok hangisi seyircinin ilgisini çekecek? 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.