10 bin öğretmen için başvuru ve atama kılavuzu yayımlandı

10 bin öğretmen için başvuru ve atama kılavuzu yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı 10 bin kadrolu öğretmen ataması için başvuru ve atama kılavuzunu yayımladı. Basvurular, 04-14 Aralık 2009 tarihleri arasında alınacak. Atamalar, 16 Aralık 2009 tarihinde bilgisayar ortamında gerçeklestirilecektir.

ÖĞRETMENLER!
Yeni nesli; Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcileri, sizler yetiştireceksiniz. Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır. Eserin değeri, sizin beceriniz ve fedakârlığınız derecesiyle uyumlu bulunacaktır.

Cumhuriyet; fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli koruyucular ister! Yeni nesli, bu özellik ve yetenekte yetiştirmek sizin elinizdedir. Üstün görevinizin yapılmasına yüksek emeklerle varlığınızı adayacağınıza asla kuşku duymam...

Fakat biliyorsunuz ki görüşlerin, programların kesin ve açık olması çok önemli olmakla beraber etkili ve verimli olabilmesi, onların güçlü, kavrayışlı ve fedakâr öğretmenlerimiz tarafından okullarımızda çok büyük dikkat ve emekle uygulanmasına bağlıdır. İşte özellikle sizden rica edeceğim konu budur. Sizin başarınız, Cumhuriyetin başarısı olacaktır.
tamamı için

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.