Zeytinburnu'nda 1 saatte 3 patlama

Zeytinburnu'nda 1 saatte 3 patlama

Terör örgütü yandaşları İstanbul'da çeşitli semtlerde molotofkokteyli ve ses bombaları ile eylem yaptı. Araç ev ve işyerlerinde küçük çaplı hasara neden olan olaylarda bir kişi de hafif şekilde yaralandı.

Alınan bilgilere göre, terör örgütü yandaşları Esenyurt'ta yasadışı gösteri yapmak istedi. Yaklaşık 40 kişilik grup Örnek Mahallesi ara sokaklarında bir süre yürüdükten sonra bir markete molotofkokteyli attı. Eylemci grup daha sonra ara sokaklarda dağıldı. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu.

Terör örgütü yandaşları Zeytinburnu'nda da ses bombasıyla eylem yaptı. Beştelsiz Mahallesi'nde üç ayrı noktaya ses bombası atıldı. Bombaların patlaması sonucu bazı araç, ev ve işyerlerinde küçük çaplı hasar oluştu. Beştelsiz Mahallesi 103\1 sokakta bir aracın yanına bırakılan ses bombasının patlaması sonucu ise yoldan geçen bir vatandaş hafif şekilde yaralandı. Bacağına cam isabet eden Eyüp Karabul adlı vatandaş olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Bir saat içerisinde üç ayrı noktada ses bombası patlatılması üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Alınan eşkaller doğrultusunda olayın faillerini yakalama çalışması başlatıldı.

haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.