Zaten Fenerliyim

Zaten Fenerliyim

Emre "Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olacak mısın" sorusuna "Gol atmayı tabii isterim. Ancak gol atsam da atmasam da ben zaten gerçek Fenerbahçeliyim" yanıtını verdi..

Hafta sonu Ali Sami Yen'de oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin şüphesiz en çok merak edilen ismi Emre Belözoğlu... Galatasaray altyapısından yetişen ve bu sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Emre, maç öncesi çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'a karşı daha önce de oynadığını ifade eden Emre, "Inter'deyken ve ilk yarıda Kadıköy'de oynanan maçta forma giydim. Ancak tabii ki Ali Sami Yen'de Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a karşı oynamak benim için büyük heyecan olacak" dedi. Galatasaray taraftarının kendisi için büyük hazırlıklar yaptığını bildiğini de belirten milli futbolcu, "Benim için özel pankartlar ya da tezahüratlar yapılacaktır. Ancak ben orada kulaklarımı tıkayacağım. Sahada işime bakacağım" yorumunda bulundu.

ÖZEL OLARAK HAZIRLANIYORUM
Kendisinin de bu maça özel hazırlandığını dile getiren Belözoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "90 dakika boyunca her hareketime dikkat edeceğim. Kendimi frenleyeceğim. Normalde duygularımı çok açığa vuran bir insanım. Ancak bu maçta bunu yapmayacağım. Galatasaraylı arkadaşlarla bugün (dün) birlikteydik. Ortamı germeme konusunda fikir birliğine vardık. 7-8 haftadır iyi bir performans gösteriyorum. Bu formu sürdüreceğim." Emre, "Galatasaray'a gol atıp gerçek Fenerbahçeli olacak mısın" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Bana bu soru çok soruluyor. Ancak ben gol atsam da atmasam da zaten gerçek Fenerbahçeliyim. Yine de Galatasaray'a gol atmayı elbette isterim."
sabah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.