Yöneticilik Sınavı YAPILACAK!

Yöneticilik Sınavı YAPILACAK!

Yöneticilik Sınavı YAPILACAK!

Bir kaç gündür bazı internet sitelerinde "MEB Yöneticilik Sınavı İptal Edildi" şeklinde çıkan haberler üzerine yaptığımız araştırma sonucunda; iptalin söz konusu olmadığı, ertelenme durumunun az da olsa bugün yapılacak toplantıda gündeme getirileceğini ifade etmiştik.

Bugün MEB'de yapılan üst düzey değerlendirme sonucunda yöneticilik sınavının iptalinin söz konusu olmayacağı, ertelenmesinin de düşünülmediği, önceden belirlenen takvim doğrultusunda sürecin işleyeceği bilgisine ulaşılmıştır.

Konu hakkında kendisinin görüşüne başvurduğumuz, EYUDER Başkanı Sayın Adem Çilek sitemize şu bilgileri aktarmıştır:

"MEB Eğitim Kurumları Yöneticilik Sınavı önceden belirlendiği tarih olan 1-2 Ekim 2011 tarihinde yapılacaktır. Bilindiği gibi Eğitim Yöneticiliği Sınavını ilk günden itibaren  yakından takip ediyoruz. Şu anda üyelerimize yönelik hazırlamış olduğumuz yoğun bir sınava hazırlık kursu da devam etmektedir. "Sınav iptal" ve "Sınav ertelendi" türünden kamuoyuna yansıyan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Sınava hazırlanan tüm eğitimcilerimiz son güne kadar hazırlıklarına devam etsinler. Bu tür haberler kendilerinin motivasyonunu olumsuz etkilenmesine izin vermesinler. Eğitim Yöneticiliği ile ilgili gündemi bizler dernek olarak yakından takip etmekteyiz. Süreç ile ilgili gerçek ve doğru bilgileri tarafımızdan öğrenebilirsiniz. Buradan sınava katılacak tüm eğitim yöneticisi adaylarına başarılar diliyorum."

TurkiyeEgitim.Com / Özel Haber

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.