YÖK Başkanından Tam Gün için 3 Mart tarihi

YÖK Başkanından Tam Gün için 3 Mart tarihi

YÖK Başkanı Özcan, Başbakan Erdoğan'la bugün yapacağı görüşmenin ayrıntılarını verdi...

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bugün yapacağı görüşmenin konusunun, Adana'da açılması planlanan ikinci devlet üniversitesi olduğunu belirterek, ''Onun yapısı ile ilgili bilgi sunacağım'' dedi.

YÖK Başkanı Özcan, Hilton Otel'deki YÖK-Fullbright İşbirliği Programı Değerlendirme Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, ''Başbakan Erdoğan ile bugün görüşmeniz olacak, içerik nedir?'' sorusu üzerine Özcan, ''Bugünkü toplantının konusu, Adana'da açmayı planladığımız ikinci devlet üniversitesi. Onun yapısı ile ilgili bilgi sunacağım'' dedi.

Toplantının başka bir gündeminin de olmadığını belirten Özcan, ''Kısa süren bir toplantı olur zannediyorum. YÖK ile ilgili bir-iki husus da arz edebilirim. Her zaman yapıyorum. 1.5 ayda bir görüyorum Sayın Başbakanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı. Her ikisine de YÖK'te neler olup bittiğini arz ediyorum'' dedi.

 

Özcan, ''Tam gün yasası'nın ardından ilgili üniversite hocalarının kayıpları ile ilgili çalışmanız vardı. Sonca varıldı mı?'' sorusu üzerine, bu konunun henüz tamamlanmadığını, 3 Mart'taki Genel Kurul'da tekrar gündeme geleceğini söyledi.

memurlar.biz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.