Yazıcıoğlu'nun şiirini bir de ondan dinleyin!

Yazıcıoğlu'nun şiirini bir de ondan dinleyin!

9. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'na katılan bir grup öğrenci, BBP Genel Başkanı Hakkı Öznur'u ziyaretinde rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'na ait 'Üşüyorum' şiirini okudu.

BBP Genel Merkezi'nde gerçekleşen ziyarette, Kenya, Nijer, Tataristan, Tacikistan, Endonezya, Makedonya, Bosna Hersek, Irak, Afganistan'dan gelen öğrenciler, Türkçe şiirler ve şarkılar okudu. Ziyarette, Afganistan'dan katılan Hanife Haşmin ise merhum Muhsin Yazcıoğlu'nun 'Üşüyorum' adlı şiirini okudu. Öznur öğrencilerin okuduğu şiiri dikkatle dinledi.

BBP lideri Hakkı Öznur, yaptığı konuşmada, "Bu muhteşem organizasyonu gerçekleştiren kardeşlerimize partim adına çok teşekkür ediyorum. Siz sevgili gençler, siz dünyanın dört bir yanından gelen çocuklar, sizleri Türkçenin sevgilileri olarak görüyorum.'' diye konuştu. 

''Sizlere Türkçe ve Türkiye sevgisini aşılayan eğitim gönüllülerini, gönülden tebrik ediyorum.'' diyen Öznur, ayrıca şunları kaydetti: ''Dünya çapında büyük bir etkinliğe kavuşmuş olan hizmetlerle, milletimizin kabuğunu kırma ve medeniyetimizle dünyayı yeniden tanıştırmak gibi büyük bir misyon yüklenilmiştir.'' 
 Konuşmanın ardından öğrenciler Öznur'a kilim ve çanta hediye etti.

 

Haber7

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.