Yazıcıoğlu ve 5 Kişi Ölü Bulundu

Yazıcıoğlu ve 5 Kişi Ölü Bulundu

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun da içinde bulunduğu 6 kişiyi taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldı.

Enkaza ilk ulaşan ekiplerin verdiği bilgiye göre, helikopterde bulunan Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cansız bedenleriyle karşılaştıklarını ifade ettiler.

Enkaza ulaşan ekip de donabilir

Ekipler, Yazıcıoğlu ve 5 kişinin kazadan ve soğuktan dolayı tanınmaz halde olduğunu belirtiyorlar. Bu arada hava şartlarının çok kötü olması sebebiyle Yazıcıoğlu ve 5 kişinin cesetlerinin nasıl indirileceği merak konusu... Havanın kararması halinde cesetlerin indirilmesi çalışması yarına bırakılacak.

Olay yerinden bir televizyona telefon bağlantısı yapan korucu Remzi Gök, cesetlerin kimliklerini belirleyemediklerini ifade ederek 6 cesete helikopterin içinde ulaştıklarını kaydetti.

Enkazı bulan 17 kişilik ekipte yer alan Gök bölgede, 1-5 iki metre kalınlığında karın olduğunu, helikopterin ön kısmının ise tamamen parçalandığı bilgisini verdi.

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekileri taşıyan ve önceki gün düşen helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.

Helikopterin enkazının Sisne ile Elmadağ arasında Şahinkaya bölgesinde olduğu belirtiliyor. Alınan bilgiye göre enkaz, Kurucaova'nın 4 kilometre kuzeydoğusunda bulundu. Ekipler de o bölgeye yönlendirildi

Bakan Atalay, "Sizlere arama-kurtarma çalışmalarıyla ilgili detaylı bilgi verecektim. Ancak ani bir gelişme oldu. Bu nedenle bunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Helikopterin enkazına, şu an bana gelen bilgilere göre ulaşıldı. Döngel köyü Şahinkayası mevkisinde Sisne-Elmalı arasında helikopterin enkazının bulunduğu bilgisi bana geldi" dedi. Bakan Atalay, enkazdakilerin sağlık durumuyla ilgili sorular üzerine, ''Enkazın bulunma bilgisi çok yeni. Bu konuda şu anda birşey söyleyemiyorum'' yanıtını verdi. Atalay ve beraberindekiler, daha sonra enkazın bulunduğu bölgeye doğru gitmek üzere Göksun Kaymakamlığından ayrıldı.

www.mynet.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.