Yaratıcı öğrenciler "Eyiboğlu'nda" buluştu

Yaratıcı öğrenciler "Eyiboğlu'nda" buluştu

Eyüboğlu Eğitim Kurumları geçen yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu Destination ImagiNation Türkiye tarafından organize edilen Anlık Görev Yarışması'na ev sahipliği yaptı. 26 Kasım 2011 Cumartesi günü gerçekleştirilen yarı

 

 

1-5.sınıflar arası: 50.Yıl Süheyla Artan İO

6-8.sınıflar arası:Ekin Koleji

Liseler arası:Büyük Kolej

Eyüboğlu Okulları: Lara Beach

 

Üçüncülük Ödülü

 

1-5.sınıflar arası:Özel Sezin İlköğretim Okulu

6-8.sınıflar arası:İstek Atanur Oğuz İlköğretim Okulu

Liseler arası:Robert Kolej

Eyüboğlu Okulları: Alaçatı Beach

 

 

 

Destination ImagiNation nedir?

 

Destination ImagiNation, okul eğitiminin yanı sıra, gençlerin günlük hayatlarında karşılaşabilecekleri basitten karmaşığa her türlü problemin çözümünde yaratıcılıklarını kullanmayı ve yaratıcı düşünceyi bir yaşam tarzı olarak benimsetmeyi hedefleyen, uluslararası alanda yaygın bir organizasyon. Dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonunun Türkiye temsilcisi olan DITURK, her yıl ICC (Anlık Görev Yarışması) ve DAT (DITURK Avrasya Turnuvası) olmak üzere iki önemli etkinlik düzenliyor.

 

1999 yılında kurulan ve normal eğitim sürecine paralel olarak, gençlerin yaratıcılıklarını daha çok kullanmalarını, geliştirmelerini ve günlük hayatta uygulama becerilerini artırmayı hedefleyen Destination Imagination, etkinlikleriyle her yıl dünyanın dört bir yanında 100 binden fazla öğrenciye ulaşıyor. Üye ülkelerin ve okulların katıldığı organizasyonların yerel turnuvalarında başarılı olan takımlar dünya finallerine katılmaya hak kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.