Yangın 2 kardeşi öldürdü, anneleri komada

Yangın 2 kardeşi öldürdü, anneleri komada

TEKİRDAĞ'ın Şarköy İlçesi'nde 6 katlı apartmanın 3 katında çıkan yangında dumandan zehirlenen 28 yaşındaki Filiz Yetik ile çocukları 2 yaşındaki Tunahan ve 4 yaşındaki Tolgahan bilinçleri kapalı olarak hastaneye kaldırıldı.

2 çocuk kurtarılamazken, annelerinin durumu ağır.

Bugün öğle saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi Sarıcapaşa Caddesi üzerindeki Mavi Marmara Sitesi'ndeki 6 katlı bir apartmanın 3'üncü katındaki dairede yangın çıktı. Alevleri fark eden apartman sakinleri çaldıkları evin kapısı açılmayınca durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kapıyı kırarak içeriye girdiklerinde kapı girişinde yerde baygın olarak yatan Filiz Yetik ile minik çocukları Tunahan ve Tolgahan'ı hemen dışarıya çıkardı.

Anne ve iki çocuğu, olay yerinde hazır bekletilen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdehalelere rağmen Tunahan ve Tolgahan kardeşler yaşamlarını yitirdi. Bilinci kapalı olan anne Filiz Yetik'in ise hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. Yangın sırasında kahvede olduğu öğrenilen emekli din görevlisi baba Nihat Yetik'e ise çocuklarını öldüğünü kimse söyleyemedi. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın sonrası soruşturma başlatıldı.
Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.