Yağmur geliyor

Yağmur geliyor

Hafta ortasından itibaren yurdun batı kesimleri yağışlı bir havanın etkisi altına girecek. Hava sıcaklığı, bugün batı bölgelerde 1 ila 3 derece, salı günü doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak

Bugün Adana, Osmaniye, Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Sivas’ın yağışlı geçmesi tahmin ediliyor. Salı günü  Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan, Tunceli, Bingöl, Van, Ağrı ve Iğdır’ın yağışlı olması bekleniyor. Çarşamba günü ise tahminlere göre Trabzon, Rize, Artvin, Kars, Ardahan, Iğdır, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Balıkesir, Çanakkale, Bursa, Yalova, İstanbul’un Avrupa Yakası, İzmir, Manisa, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Antalya, Isparta ve Burdur yağışlı geçecek.
Perşembe günü de kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı, Batı Karadeniz ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları aralıklı sağanak ve gök gürültülü yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçmesi öngörülüyor.

 Milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.