Veli, müdürü bıçakla kovaladı

Veli, müdürü bıçakla kovaladı

İZMİR’in Yenişehir semtinde, öğretmenin isteği üzerine, çocuğunun da okuduğu sınıfın yerinin değiştirilmesine kızan veli M.A.K., tartıştığı okul müdürü ile yardımcısını onlarca öğrencinin ve velinin gözleri önünde bıçakla kovaladı.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre;

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte 3-C sınıfı, öğretmenin isteği üzerine öğrencilerin daha rahat etmeleri için küçük ancak kliması bulunan başka bir dersliğe alındı.

BABA TEPKİ GÖSTERDİ OKULU BASTI


Ancak çocukların daha kötü sınıfa alındığını düşünen öğrenci velilerinden M.A.K., okula giderek Müdür Tuncay Şahin’le konuşmaya başladı. M.A.K.’nin küfürlü ve tehdit ederek konuşması üzerine müdür Şahin tepki gösterdi. Müdür Yardımcısı Çağlar Karataş’ın da, müdahalesiyle tartışma bir anda büyüdü. Yanında getirdiği bıçağı çıkaran M.A.K., küfür ve tehditler savurduğu müdür ve yardımcısını onlarca öğrenci, öğretmen ve velinin gözleri önünde kovalamaya başladı. Müdür ve yardımcısı okul koridorunda kaçarak canlarını kurtarırken, olay anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Olaya tanık olan velilerden Ebru Selbes, "Belindeki bıçağı çıkartıp kimseyi dinlemeden saldırdı. Çok korktuk. Ya öğretmen ve çocuklarımıza bir şey olsaydı? Bu olayların okullarımızda yaşanmamasını istiyoruz" diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Yıldız Yatağanbaba ise, öğretmenlerinin arkasında olduklarını, bu olayları okullarında istemediklerini dile getirdi. Bu arada, okulda Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin de çalışma başlattığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.