Vahşi Batı’nın çakma Red Kit’i

Vahşi Batı’nın çakma Red Kit’i

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın MHP’ye yaptığı vagon eleştirisini “Çakma Red Kit” sözleriyle yanıtladı. Bahçeli’nin dünkü grup toplantısındaki mesajları şöyle:

Bizi CHP’nin vagonu olmakla suçlayan Başbakan, acaba BOP’un yol çavuşu, zalimliğin makasçısı, işgalin kondüktörü olduğunu ne zaman anlayacaktır? Kendi partisinin okyanus ötesinin filikası, haçlıların muhbiri ve Vahşi Batı’nın sureti haktan görünen çakma Red Kit’i olduğunu ne zaman fark edecektir? Başbakan bizimle uğraşmayı bıraksın da kendi derdine yansın.

Afganistan’da helikopterin, teknik sorundan mı, yoksa kalleşçe yapılan saldırıdan mı böyle bir akıbete uğradığı netleştirilmelidir. Türkiye artık Afganistan defterini kapatmak için harekete geçmeli, AKP gerekli girişimleri bir an önce başlatmalıdır.

MHP’nin imam hatip liselerinden rahatsız olduğunu söylemek için bir insanın ya beyninde ileri düzeyde hasar ya da Recep Tayyip Erdoğan olması yeterlidir. Bizim rahatsız olduğumuz tek konu, böylesi kıymetli liselerimizden AKP’nin yönetiminde bulunan zevatın çıkmış olmasıdır. Başbakana samimi bir çağrıda bulunmak istiyorum. Yüreğin varsa gel her şeyi bir kenara bırakalım ve imam hatip liselerinin orta kısmını birlikte ve güç birliği yaparak açalım.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.