turkiyeegitim haber editörleri olarak birçok farklı haber kaynağından, haber aktararak bandımızı güncelliyoruz.

turkiyeegitim haber editörleri olarak birçok farklı haber kaynağından, haber aktararak bandımızı güncelliyoruz.

www.turkiyeegitim.com olarak haber bandımıza attığımız haberlerin kaynakları farklılık göstermektedir

1. www.turkiyeegitim.com özel haberleri, uzman editörlerimiz tarafından hazırlanmaktadır.


2. Resmi haberler, Resmi kurumların yapmış oldukları haberlerdir. Bu haberler ilgili kurumların sitesinde yayınlanmaktadır. Olduğu gibi yayınlamakta da hiçbir yasal engel yoktur.


3. www.turkiyeegitim.com ANKA HABER AJANSI resmi abonesidir. ANKA haberlerini doğal olarak yayınlamaktayız.


4. Farklı sitelerden kaynak gösterilerek alınan haberler. Yüzlerce farklı siteden kaynakları gösterilerek verilen haberlerdir. Bu tür haber kaynaklı yayın yapan Türkiye'nin dev siteleri vardır. Kaynak göstererek yayın yaptıkları için yasal anlamda bir sıkıntı yoktur. Fakat kaynak haberin başka bir sitede kullanılamayacağına dair bir ibare olursa bu haber yayınlanmaz.


5. Kaynak göstermeden haber yayınlamak. İşte biz bunu yapmayız. Zavallı ve çaresiz bazı siteler bizim yönetici atama taslağı gibi birçok haberimizi kaynak göstermeden yayınlamışlardır. Hırsızlık budur. Şimdi o siteler bize ahkam kesiyorlar. Biz ise onlarla ilişkimizi tamamen kesiyoruz. Biz emeğe saygı duyarak yapılmış haberleri haber kaynağını göstererek yayınlıyorduk. Artık o sitelerin hiçbir haberini yayınlamayacağız. Biz tasarım ve özel haber açısından o siteleri küçük görmemeye çalıştık fakat artık hiç görmeyeceğiz. Onlardan tek istediğimiz şu : Bizden uzak durun lütfen.

HERKES BİZİM HABERLERİMİZİ KULLANABİLİR.

Bilgi paylaştıkça büyür. Herhangi bir site, uyarı koymadığımız sürece bizim haberlerimizi kullanabilir. İster kes kopyala yapsın, isterse yeniden yazsınlar, bizim için sorun değil. Bizim tek şartımız haber kaynağının tam ve doğru olarak verilmesidir.

www.turkiyeeegitim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum