TÜRKİYE KAMU-SEN SOSYAL MEDYADA

TÜRKİYE KAMU-SEN SOSYAL MEDYADA

TÜRKİYE KAMU-SEN SOSYAL MEDYADA

 

Dünya ve Türkiye’de her geçen gün ağı genişleyen ve milyonlarca insanın hayatın her alanında kullandığı sosyal medya platformları artık yabana atılamaz bir gerçek. 

        Bilişim çağının insanlığa armağanı olan bu platformlar sayesinde kamuoyu henüz yaşanan bir olaydan ya da düzenlenmesi planlanan bir etkinlikten anında haberdar olabiliyor. İnsanlar Tv ve gazetelere gerek kalmadan son dakika haberlerini sosyal paylaşım sitelerinden takip ediyor görüş ve fikirlerini de bu ortamlarda ifade etme şansı bulabiliyor.

       Bugüne kadar Türkiye Kamu-Sen’e gönül veren arkadaşlarımız tarafından Türkiye Kamu-Sen adıyla birçok Facebook ve Twitter hesabı açılmış olsa da resmi görüşlerimizin yer aldığı bir siteye ihtiyaç olduğu ortaya çıkmıştır.

      Türkiye Kamu-Sen de bu gerçeklerden yola çıkarak daha geniş kitlelere ulaşmak, onların görüş ve düşüncelerini paylaşmak, çalışma ve etkinliklerinde kamuoyunu haberdar etmek için artık Facebook ve Twitter’daki yerini aldı.

        Etkinliklerimizden haberdar olmak, basın açıklamalarımızı takip etmek, faaliyetlerimizi izlemek, hukuki ve sendikal mücadelemizde yanımızda olmak ve eylemlerimize destek vermek için siz de Facebook sayfamızı beğenin; Twitter’da takipçimiz olun. Sayfamızı beğenmek için aşağıdaki linki ya da Türkiye Kamu-Sen internet sitesinin içeriğinde yer alan herhangi bir haberin alt kısmında bulunan “beğen” seçeneğini tıklayabilirsiniz.

Facebook:

http://www.facebook.com/pages/Turk%C4%B1ye-Kamu-Sen/219085771512254?ref=ts&fref=ts#!/pages/T%C3%BCrkiye-Kamu-Sen/121487404685885

Twitter:

twitter.com/Türkiye Kamu_Sen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.