TÜRKİYE BUGÜN BUNLARI OKUDU

TÜRKİYE BUGÜN BUNLARI OKUDU

İŞTE TÜRKİYE GÜNDEMİ

Tüm Manşetler

GÜNCELYorum (0)Türkiye bugün bu haberleri okudu!Türkiye ve dünya gündemi bugün yine hayli yoğundu. İnternethaber'de ise bugün en çok bu haberler okundu..
GÜNCELYorum (0)Dünyayı sallayan 40 Türk mucizesi Onlar, sanattan bilime, spordan iş dünyasına "Türklerin Mucizeleri" olarak anılıyorlar. İşte o 40 isim...SPORYorum (0)Sporda günün bomba haberleriFener'de Kazım yolcu... Rijkaard düşüş için teşhisi koydu... Denizli kimin ipini çekti... Komşu'da kaleci avladılar... İşte günün öne çıkan haberleri...YAŞAM / DİĞERYorum (0)Hafızalardan silinmeyen 12 kareSudan'da bir küçük kızın dramını görüntüleyen bu fotoğrafçı ödül kazandı ama küçük kızın akibeti meçhul kaldı! Ve diğer kareler...SİYASETYorum (116)DTP'den tehdit gibi açıklama DTP lideri Türk, Öcalan'sız bir barış olamayacağını belirterek İmralı'daki koşulların iyileştirilmesini istedi. Yoksa...YAŞAM / DİĞERYorum (5)Tuğçe katiliyle aynı karedeTürkiye'nin 4 bir yanında bugün yaşanan ve polis kayıtlarına 'Adi olay' olarak geçen birbirinden çarpıcı haberler için tıklayın..DÜNYAYorum (1)Siz olsaydınız ne yapardınız?Eşi ve oğlunun araba ile nehre uçtuğunu gören adam hayatının en zor kararını vermek zorunda kaldı.YAŞAM / DİĞERKadınlar eşlerini neden aldatıyor?DÜNYAMinare yasağı Avrupa'da yayılıyorSPORF.Bahçe maçı için görülmemiş kararMEDYA / ANILARBarlas'tan şaşırtan açıklamalarGÜNCELPeki ya Türkiye'de kilise serbest mi?
EKONOMİ / BANKACILIKYorum (68)Bağış'tan İsviçre'yi bitirecek çağrıİsviçre'de minare referandumuna tepki gösteren Devlet Bakanı Egemen Bağış'tan tüm dünyadaki müslüman işadamlarına çağrı var.
SİYASETYorum (68)Devlet parasıyla kaymak, şarap, jöleMüfettişler, CHP'li Akaydın'ın rektörlüğü dönemine ait 'kişisel' yolsuzluk tespit etti. Devletin parasıyla neler alınmamış ki..MEDYA / GÜNDEMYorum (26)Günün en tuhaf manşeti Sözcü'den!..İktidara sert muhalefetiyle bilinen Sözcü gazetesi, İsviçre'deki minare skandalını bile Tayyip Erdoğan'a maletti.SİYASETYorum (24)Türk bürokratlara Mossad tehdidiŞaibeli tank ihalesine karşı çıktıkları için istifaya zorlanan bürokrattan müthiş iddialar:SPORYorum (0)Sercan Yıldırım için gizli nikahBursaspor yönetimi, daha bir kaç ay önce 'Kesinlikle satmayız' dedikleri Sercan için gizli nikah kıydı..GÜNCELYorum (82)PKK'lılar İzmir'i fena kaşıyorMersin İzmir'de, bölücü terör örgütü PKK yandaşları yine gece ortaya çıktı, yine ortalığı yangın yerine çevirdi.SAĞLIK / DİĞERYorum (0)Göz kuruluğunu hafife almayın!Özellikle ofis çalışanlarının risk grubunda bulunduğu göz kuruluğu, tedavi edilmediğinde görme kaybına kadar varıyor.SİYASETAK Partili iki vekil polis mi dövdü?DÜNYAAhmedinejad dünyayı tehdit ettiGÜNCELPolisleri cayır cayır yakacaklardıSİYASETPamukoğlu 20 binle dağa çıkacak SPORFener'e "Kocaman" patron geldi
SPORYorum (0)Hakemler kızdı taraftarı fena dövdüCorinthians ile Flamengo karşılaşmasına hakemler damgasını vurdu. Maçın hakemleri taraftarı dövdü.
GÜNCELYorum (23)Diyanet'ten "minare" kararına tepkiDiyanet İşleri Başkanlığı, “minare” referandumuna tepki gösterdi. Peki bu açıklamada neler var? İşte ayrıntılar; GÜNCELYorum (6)İğrenç tecavüzün maskesi düştüTam 28 ayrı suçtan aranıyordu. Bursa'da bu maskeyle küçük çocuklara tacizde bulunan tecavüz zanlısı tutuklandı.GÜNCELYorum (173)Danıştay'dan sert katsayı çıkışı Eleştirilerin hedefindeki Danıştay sonunda patladı. İşte Ankara'da bomba etkisi yaratan o Danıştay açıklaması; MAGAZİNYorum (0)Halit Ergenç'ten çok cesur pozlarEşi Bergüzar Korel ile bebek bekleyen Halit Ergenç'in başrolünü oynadığı 'Acı Aşk - Seni Tanrım Bile' filminde cesur sevişme sahneleri dikkat çekiyor. SİYASETYorum (80)Dünya yine Erdoğan'ı konuşuyorİsviçre'deki minare yasağına Başbakan Erdoğan'ın "faşizme işaret" sözleriyle verdiği tepki dünya basınında yankılandı.internet haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum