Türk Eğitim-Sen'den Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal'a Ziyaret

Türk Eğitim-Sen'den Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal'a Ziyaret

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Uğur Ünal’ı 05.09.2024 tarihinde ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan’a, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan, Ankara 7 No’lu Şube Başkanı Tayfun Fındık...

Genel Başkanımız Talip Geylan, Gazi Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Uğur Ünal’ı 05.09.2024 tarihinde ziyaret etti. Ziyarette Genel Başkan’a, Genel Başkan Yardımcımız Cengiz Kocakaplan, Ankara 7 No’lu Şube Başkanı Tayfun Fındık da eşlik etti.

Rektör Ünal’a hayırlı olsun temennilerini ileten Geylan, ayrıca Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Necdet Hayta, Prof. Dr. Hasan Tezer ve Prof. Dr. Serhat Karyeyen’i de ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

Rektör Ünal’ı ziyaretinde hayırlı olsun temennilerini ileten Genel Başkan Geylan, Ünal’a yeni görevinde başarılar diledi. Geylan, “Bilindiği gibi her anlamda topluma öncülük yapan üniversitelerimiz, Türk yüzyılı vizyonunun gerçekleşmesinde lokomotif kuruluşlarımızdandır. Güçlü Türkiye’yi inşa edecek olan gözbebeğimiz gençlerimiz, güzide üniversitelerimiz sayesinde özgürce yetişecektir. Gazi Üniversitesi bizim göz bebeğimiz olan kuruluşlarımız arasındadır. Yalnızca Ankara’nın değil, ülkemizin köklü, donanımlı, bilimsel yayınları ile göz dolduran bir üniversitesi olarak ön plana çıkmaktadır. Sayın Rektörümüzün, köklü bir gelenek ve kültüre sahip olan üniversitemizde, liyakat ve başarıyı esas alan yönetim anlayışıyla çalışma huzurunu koruyan ve eğitimde başarıyı artıran bir sürece katkı sunacağına inancımız tamdır. Gazi Üniversitesi’nde yetkili sendika olarak, üniversitemizin hayrına ve çalışanların huzuruna katkı sağlayacak her adıma destek olmaya devam edeceğiz. Sayın Ünal’a nazik konukseverliği için teşekkür ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.