Trafiğe takılan valinin öfkesi

Trafiğe takılan valinin öfkesi

Makamına aracıyla gidemeyen Rize Valisi ceza yağdırdı

Rize Valisi Seyfullah Hacimüftüoğlu, makam aracı ile makamına giderken park etmiş araçlar yüzünden gitmekte zorlanınca sinirlendi. Aracından indikten sonra yaya olarak makamına geçmek zorunda kalan Vali Hacımüftüoğlu, araçların tümüne park cezası kestirdi.


Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nun, Valiliğe gitmek için bindiği makam aracı, valilik önünde park etmiş araçlar yüzünden valiliğin önündeki protokol yerine gidemedi. Bu nedenle Vali Hacımüftüoğlu araçtan inip yürüyerek makamına geçti. Daha sonra durumu trafik ekiplerine haber veren Vali Seyfullah Hacımüftüoğlu, Valilik geçişini engelleyen park halindeki 4 araca 62'şer TL para cezası kestirdi.
Protokol girişini kapatan ve ceza yiyen bir araç, sürücüsü tarafından kaldırılırken, diğer 3 araç ise çekici yardımıyla otoparka çekildi. Valilik girişini kapatan sürücü ise ceza yazılmasını engellemek için polislerle tartıştı. Vatandaşlar, "Hiç mi müsamahanız yok. Kaldırıyoruz hemen" demesine rağmen polis ekipleri "Valinin talimatı var, cezayı yazacağız" diyerek cezai işlemi uyguladı.


Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.