Topuz imzayı attı !

Topuz imzayı attı !

Transferi büyük bir krize neden olan Mehmet Topuz, Fenerbahçe'ye imza atarak İstanbul'a geldi

Yılan hikayesine dönen Mehmet Topuz transferine son noktayı Aziz Yıldırım koydu! Topuz, Fenerbahçe'ye imza atarak İstanbul'a geldi!..

Beşiktaş ve Fenerbahçe arasında son yıllarda görülmemiş bir krize neden olan Mehmet Topuz transferinde son gülen Fenerbahçe oldu. Aziz Yıldırım, Cemil Turan ve Şekip Mosturoğlu üçlüsü, daha önce yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'tan başka takımda oynamayı düşünmediğini söyleyen Mehmet Topuz'u ikna etmeyi başardı.

Özel bir uçakla Kayseri'ye giden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, milli futbolcuya üç yıllık imzayı attırarak İstanbul'a getirdi. Gece saat 02:20 sularında Sabiha Gökçen havalimanından giriş yapan Mehmet Topuz, Aziz Yıldırım'ın kendi kullandığı aracıyla havalimanından ayrıldı.

Mehmet Topuz'un resmi imzayı ise pazartesi günü düzenlenecek görkemli bir törenle atacağı öğrenildi.

BİR KÖTÜ HABER DE NİHAT'TAN

1 haftadır süren Mehmet Topuz savaşını kaybeden Beşiktaş'a ikinci şok Nihat Kahveci'den geldi. Eski oyuncusunu tekrar renklerine bağlamak için İspanya'ya giden Beşiktaş yönetiminin girşimleri sonuçsuz kaldı.

Başkan Yıldırım Demirören, uzun süren pazarlıklar sonunda 5.5 milyon euro bonservis bedelinde anlaşırken İspanya'da kalmak istediğini belirten Nihat, transferin gerçekleşmemesine neden oldu.

Beşiktaş'ın teklifine teşekkür eden Nihat, "Ben futbol hayatıma İspanya'da devam etmek istiyorum. Buradan bazı teklifler var ve 7 senedir buradayım. Bunları değerlendireceğim. Şu anda Türkiye'de futbol oynamak istemiyorum. Bunun için İspanya'da devam edeceğim lütfen beni maruz görün" dedi.

haber3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.